Modele de pusculita

Modalitatea de scoatere a banilor: Pusculita e asa cum Am spus si mai sus, un obiect ce ajuta la economisit. Acestea fiind ZISE, CEEA CE aduni trebuie la un moment dat scos DIN intérieur. Acest lucru poate fi facut prin doua modalitati: Plastic-astfel de materiale sunt aprécier pentru ca sunt foarte usoare, pot avea diverse forme, Culori si un pret de achizitie MIC. Modelele fabriquer DIN Plastic au en général un Loc prin care economiile pot fi scoase, deoarece sunt mai greu de spart. Cele mai bune pusculite sunt acelea care pot indéplorini si alte roluri, nu doar pe Acela de pastrare a economiilor. Modelul adus acum in discutie poate fi intrebuintat si PE post de tabla de scris. El e realizata DIN Ceramica si are la suprafata un Strat Special ce permite notarea diverselor informatii cu ajutorul cretei colorate. Este in forma de porcusor si are o Gaura speciala prin care pot fi scosi banii. Modèle prietenos pentru copii, deoarece e de MICI dimensiuni, are forma de vacuta si un aspect Vesel si colorat. Totodata, aceasta pusculita nu va trebui Sparta pentru scoaterea profiter dans momentul in care se umple, deoarece sont un orificiu spécial la Baza, ce permite inlaturarea Lor pentru a putea fi realimentata apoi. * Pusculita ideala pentru cei care vor sa economineasca Sub supraveghere Medicala (foto mai jos!). Pusculita aceasta este un produs pe care-l recomandam adultilor, deoarece e in forma de aparat folosit in salile de jocuri de Noroc. Poti introduire monedele dans l`intérieur cu doua scopuri diferite: pentru a-TI pastra economiile si a te distra.

Pentru fiecare activez in parte, exista un compartiment diferit. Modelul sont dimensiuni de 12,6 x 10 x 10,1 cm si face parte din categoria produselor Medii. Se va umple destul de Rapid si se recomanda introducerea monedelor, deoarece bancnotele se pot détério din cauza banutilor metalici sau pot fi mai greu de extras. Modelul e realizat DIN métal, un matériau rezistent, care nu este simplu de détérioration. Raportul calitate-pret este unul corect, iar costul transportului e pana in 15 Lei. Pusculita e un obiect folosit dans mod Special de catre copii. EA este oferita in Dar de catre PARINTI, pentru a-i invata PE CEI MICI sa economiseasca. Sunt INSA si adulti Care utilizeaza astfel de produse, pentru a nu mai avea Bani marunti imprastiati prin toata Casa. Imprimeu – exista MODELE ce au PE ELE fel si fel de mesaje scrise si/sau imagini interesante, care pot motiva anumite persoane sa economiseasca sau pot amuza, dans cazul in care sunt destinate adultilor. De exemplu, oamenii ce vor sa calatoreasca, pot opta pentru un articol pe care sa scrie “bani pentru calatorii”, “pentru visele Mele”, “fonds de vacances”, pentru CEI ce vor sa-si cumpere diverse lucruri, exista MODELE ce au imprimate texte precum “bani pentru iPhone”, ” Bani pentru Pampers “,” Cars “, pentru Bere” etc. Compatibilitatea cu banii: Toate modelele sunt potrivite pentru introducerea monedelor. ELE au acel orificiu spécial prin care acestea ajung dans l`intérieur.

Dar, nu toate produsele sunt tocmai recomandate pentru BancNote. Daca e vorba de un articol de MICI dimensiuni (de exemplu, 9 x 8 cm), Care are o forma Rotunda, El se poate umple foarte repede dupa introducerea unei sume MICI. En plus, dans momentul dans les soins à l`intérieur VEI inghesui atat monede, cat si BancNote, RISTI sa le deteriorezi PE primele dinte ELE sau sa le Scoti cu greu. Dimensiunile acestui produs sunt generoase, 23 x 30 x 25 cm. El are un diametru Maxim de 40 cm si cantareste destul de mult, 1,5 kg, pentru a fi Cat mai stabil. Poti introduire dans El atat monede, cat si BancNote, deoarece e destul de generos. Culoarea acestui articol este albastra, Dar, poate fi achizitionat si in nuante de: portocaliu, Verde, galben, Roz si Negru. Transportul Costa de doua mai mult decat produsul in sine.

This entry was posted in Uncategorised. Bookmark the permalink.