Modele invitatii nunta pitesti

Invitatiile listate nu sunt asamblate deoarece se pot détério in timpul transportului. Suntem foarte multumiti de mariage royal. Invitatiile de Nunta au venit in 3 zile si erau chiar mai Frumoase decat in poze. -Alina si Gheorghe T., Zalau am cautat PE mai multe saituri invitatia ideala pentru casatoria Noastra iar aici am gasit cea mai buna varianta la un pret foarte bun. Multumim. -Georgeta Pascan, Pitesti va multumesc. Am primit caietele de Amintiri comandate si sunt deosemorsure. Invitatiile pentru Botez au fost si ELE la inaltia asteptarilor. O Seara Buna. -Rodica teodeur, Satu Mare am facut o comanda completa de invitatii de Nunta, marturii, sticle personalizate, plicuri de Bani si menus pentru Nunta Noastra.

In nici 5 zile am 08h10 toate materialele la USA prin curier. Va multumesc si Spor la treaba! -Vasile Giurgiu, Oradea am fost impresionata de profesionalismul echipei voastre. Va multumesc… va l`ACPPU si la Botez. -Maria G., Cluj am 08h5 botezul fiului nostru alin si am comandat de PE acest site invitatiile de Botez si meniurile. foarte suntem multumiti. va cautam si la Al doilea CoPil.-Oana si Mircea Ardelean, Gherla Noi suntem aici pentru a te ajuta si pentru a face totul pentru tine! Personalizeaza-TI meniul de Nunta, place-Cards-urile (carduri de asezare), plicurile de Bani si etichetele pentru sticlele de vin, tuica sau Cognac! Mi-au placut sticlele, AM cautat in atatea LocURI si nu am gasit. Merci. -Mircea Tomescu, Bucuresti Invitatia de Nunta este prima carte de vizita a Tinerilor casatoriti! Sau borcanasele cu miere, dulceata sau alte bunatati! Tiparirea Costa 0, 49 Lei/Buc Negru si 0, 69 Lei/Buc couleur. Va Multumim.

Am primit pachetul la timp. -Emil Anastase, Cluj Napoca te scutim de una DIN grijile de capatai cand Vine vorba de invitatia de Nunta! Tu alege-TI modelul de invitatie si apoi alege-TI si textul DIN cele peste 70 de modele pe care ti le Punem la dispozitie! Multumesc pentru menus si invitatii. Sunt SUPER OK. -Ileana, Bucuresti continuez le bon travail les gars et Merci. -Jeremy, Arad toate preturile Contin TVA, plicul invitatiei (daca are) este inclus in pret. scrie-ne doar codul textului si mentioneaza in mail doar numele (Mireasa, mire, PARINTI Mireasa/mire, Nasi miresa/mire) si locatiile (Biserica, restaurant). De restul de ocupam Noi! Dans maxime 24h VEI Primi o Proba PE mail! Ne-am casatorit in mai si cu ajutorul Royal Wedding am 08h08 si invitatiile si meniurile si sticlele la timp si la CEA mai înaltă calitate un executiei. Va Multumim.-Maria & Stefan Dragoi, Sibiu va Multumim. Suntem foarte multumiti de invitatiile si sticlele pe care le-AM comandat.

-Ioana, Targu Jiu cu ajutorul invitatiei anunti Lumea intreaga de Bucuria ta! Alegerea invitatiilor pentru Nunta depinde atat de gusturile fericitului cuplu cat si de Comisiei alocat acestei categorii de accesorii. Indigo intelege importanta respectarii bugetului in organizarea unei nunti perfecte, Motiv pentru care ofera invitatii Nunta ieftine care sa indeplineasca scopul principal de a frères in mod formel persoanele care vor fi alaturi de Miri in aceasta ZI de o importanta deosebita.

This entry was posted in Uncategorised. Bookmark the permalink.