Modele nusesh per dasma

Te mbledhura dhe te zbukuruara me nje DIADEME me gure. Floke te mbledhur ne menyre te crregullt dhe te zbukuruar me karfice. Mund te zgjidhni Edhe nje Lule natyrale. Topuz`chignon`i Kapur Poshte, zbukuruar me nje karfice te Madhe. Martoheni së shpejti dhe Doni DISA IDE për flokët? Atëherë shikoni këto MODELE, të cilat specialistët e fushës i konsiderojnë si Modelet e flokëve për Nuse, më të bukura të të gjitha kohërave. Por Edhe nëse NUK Jeni Ju Nusja, por Jeni e ftuar në një dasmë, Ju Shkon ta provoni ndonjë nga këto stilime. Mund te zgjidhni nje Topuz je zbukuruar me gërsheta. Si? Formohet një Topuz me një pjesë të flokëve. Lihen DISA tuf veçantë, me të cilat krijohen gërsheta. Gërshetat i rrotullojmë Rreth topuzit. Topuz i mbledhur Poshte dhe DISA Fije te leshura Anash fypneus. Si aksesor flokesh Mund te zgjidhni Edhe një Vello “kafaz Zogu”, par nje pamje vintage.

Gjithashtu Edhe topuzi baline eshte shume Modern..

This entry was posted in Uncategorised. Bookmark the permalink.